Solar

Bronz uniform și rapid, în orice sezon!

F

ie că este vară, fie că este iarnă, un ten bronzat oferă un aspect interesant şi atrăgător. Pe de o parte, ţinutele vestimentare pot fi mult mai bine puse în valoare, trăsăturile şi silueta vor fi “subţiate”, iar micile imperfecţiuni ale pielii mascate, fără a mai fi necesare produse cosmetice de acoperire. Toate aceste efecte pozitive se obţin însă cu două condiţii: o consiliere potrivită şi aparatură performantă. Foarte multe persoane apelează la bronzatul în solar pentru a căpăta un bronz natural și fără arsuri. Însă foarte puțini cunosc avantajele bronzării artificiale.

Avantajele solarului:
– are efecte pozitive asupra trupului și spiritului datorită razelor UV;
– sub aceste raze UV (fie că provin de la solar, fie că provin de la soarele natural) se formează în mod natural vitamina D3;
– timpul de expunere și măsurile razelor UV sunt controlate, reducându-se astfel apariția arsurilor;
– obținerea bronzului se realizează treptat, cu precauție și fără exagerări;
– conferă o stare generală bună în care corpul și mintea se relaxează;
– bronzul obținut este mai uniform și mai auriu decât bronzarea necontrolată (la soarele natural);
– solarul înlătură starea depresivă;
– se poate folosi pe perioada sarcinii.

Ne-am preocupat de ambele aspecte. Programările la solar se fac în funcţie de fiecare client, de tenul şi gradul de pigmentaţie al fiecăruia.

Punem la dispoziţia clienţilor şi produse de protecţie, cu utilizare înainte şi după şedinţele de solar, pentru corp şi distinct pentru faţă. Intimitatea clientului este respectată, solariile fiind amplasate separat, în cabine cu dispozitive de închidere acţionate de client.

Prețuri

1 minut

1.2 lei

Abonament 60 minute

60 lei