Remodelare corporală

Dimensiunile ideale? E atât de simplu la salon Aphrodité!

Împachetări cu parafango

Unul dintre cele mai impresionante tratamente, ce a reuşit să ne uimească cu efectele lui vizibile chiar dupa prima şedinţă este tratamentul cu parafango de la ANESI cu efecte benefice nu numai pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate, disponibil acum şi în salonul Aphrodite combinat cu IMETEC electro-saună.
Tratamentul cu parafango realmente remodelează silueta, regenerează, detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele, aceasta rămâne cu un aspect moale şi catifelat, totodată este plăcut şi revigorant.

După prima şedinţă se observă o diminuare a celulitei, pielea este mult mai fină şi mai elastică; vergeturile se ameliorează dupa 3 şedinţe intensiv! După 10 – 12 şedinte se poate vorbi de o scădere până la 5 – 8 cm în circumferinţă, iar cu un regim disociat până la 5 – 6 kg. Nu uitaţi că rezultatele tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacţionează identic.

Presoterapie starvac pse – Pulstar Technology

Presoterapia este o metodă de slăbire asistată care se face prin drenaj limfatic. Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulația sanguină și limfatică a taliei, a brațelor și a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niște camere care se umflă și dezumflă, determinând astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se eliberează, stazele se elimină, iar circulația venoasă și cea limfatică vor funcționa în limitele normale. Presoterapia combinată cu electrostimularea sau cu starvacul oferă rezultate excepționale în slăbirea în centimetri și diminuare a celulitei.

Avantaje sănătate: limfedem, insuficiență venoasă, ulcer varicos, inflamații ale pereților sangvini.
Avantaje beauty: celulită, aspect de portocală, picioare grele, drenaj, relaxare.

Radiofrecvența

Avantaje:
– Sistem non-invaziv: fără cicatrici, chirurgie, injectare
– Fără pauză de recuperare
– Rezultate vizibile după un singur tratament
– Zone de tratament: față, corp, mâini, mușchi, dar și scalp

Împachetări anticelulitice cu CIOCOLATĂ!

În industria de beauty a apărut un nou tratament anticelulitic: ÎMPACHETĂRILE CU CIOCOLATĂ! Pe lângă faptul că au un miros deosebit de plăcut aceste împachetări ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală şi la redobândirea elasticităţii şi fermităţii pielii. Rezultatele sunt vizibile după 2- 3 şedinţe intesive, pielea schimbându-şi aspectul radical. Împachetările anticelulitice cu ciocolată sunt împachetări autotermice cu cacao şi guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant şi anticelulitic.

Rezultate:
– Scădere în centimetri, reducerea cu până la 30% a celulitei vizibile
– Elimină surplusul de apă reţinută în corp
– Detoxifică celulele şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi limfatică.

Substanţe ACTIVE: talc, cacao, extract ovăz, acid citric, guarana, oxid de magneziu.

Electrostimulare

Electrostimularea musculară este un fel de fitness intensiv, pentru că experții au evaluat că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 4-6 ore de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima ședință pierzându-se între 1-4 centimetri (în cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). Cu un tratament de aproximativ 25 de ședințe se obține un efect similar cu cel din urma unei liposucții, dacă se efectuează minim 3 ședințe/ săptămână. În afară de tonifierea musculară și arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomandă drept un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei.

Contraindicații:
– femei însărcinate
– diabetici
– tensiune arterială ridicată
– persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

 

Prețuri

Împachetări corporale

Împachetare Parafango în termosaună

120 lei

Împachetare nămol marin în termosaună

110 lei

Împachetare cu ciocolată în termosaună

110 lei

Împachetare cu miere și scorțișoară în termosaună

110 lei

ABONAMENT 10+2 GRATIS

Tratament Starvac SP2 și electrostimulare

TRATAMENTE

ABONAMENT 10+2 GRATIS

Drenaj limfatic stimularea ganglionului

   45 min.

75 lei

Tratament anticelulitic + drenaj limfatic

   45 min.

75 lei

Drenaj limfatic și masaj anticelulitic abdominal

   30 min.

60 lei

Presoterapie

   45 min.

58 lei

Tratament reumatologic

   45 min.

75 lei

Tratament facial (antirid, revigorare)

   35 min.

95 lei

ELECTROSTIMULARE

ABONAMENT 10+2 GRATIS

Electrostimulare

   45 min.

55 lei

Detoxifiere SPA

   30 min.

55 lei