MANICHIURĂ PEDICHIURĂ

Unghii îngrijite, în culori și modele diferite.

F

ie că admiraţi manichiura franţuzească sau doriţi ceva inedit, vom avea grijă de mâinile dumneavoastră. Unghiile moi şi flexibile sau foarte dure şi casante nu mai sunt o problemă. Indiferent de pretenţii, dorinţele dumneavoastră se pot indeplini: gândiţi-vă cât de mult vă folosiţi mâinile sau cât sunt de expuse. Trecerea de la un anotimp la altul este resimţită de mâinile dumneavoastră. Este de ştiut că mâinile trădează vârsta în cele mai multe cazuri, fiind o oglindă a dumneavoastră. Același lucru se aplică și în cazul unghiilor de la picioare, diferența este dată de modul de expunere mai puțin des decât mâinile. Totuși, riscul de transpirație este mult mai mare la picioare având în vedere faptul că mereu sunt acoperite și porii respiră mult mai greu. Nu trebuie să îți faci griji de nimic, salonul nostru are în dotare aparate de ultimă generație, în condiții de securitate clinico-biologică pentru sănătatea dumneavoastră, prin utilizarea de ustensile și aparate sterile, în conformitate cu normele legislative.

Îngrijirea mâinilor cu parafină

Mâinile, ca şi picioarele, vor fi dezinfectate, după care se elimină celulele moarte prin gomaj. Mâinile se scufundă de trei ori consecutiv în parafină, cu degetele întredeschise, astfel încât parafina să pătrundă şi în spaţiul dintre degete. Peste mănuşile de nylon se vor folosi mănuşi din material eponj, care asigură efect de dunsyt. După 10-15 minute eliminăm parafina deja răcită de pe mâini. Parafina eliminată de pe mâini sau picioare nu va fi refolosită! Tratamentul cu parafină este recomandat după manichiură/pedichiură. În timpul îngrijirii picioarelor aplicăm parafina pe mâini sau invers, în timp ce se face face manichiura putem oferi tratamentul de parafină pentru picioare.

Îngrijirea picioarelor cu parafină

Îngrijirea picioarelor cu parafină începe cu o baie cu plante medicinale, după care se efectuează dezinfectarea. Prin gomaj se elimină celulele moarte. Aici putem alege dintr-o gamă largă în funcţie de efectele acestora: săruri marine, grenadine, lămâie, măcieşe etc. Gomajul se efectuează prin masaj uşor cu mănuşa de gomaj, stimulând circulaţia sanguină şi amplificând efectul benefic al gomajului, oferind plăcerea unui wellness. Pielea astfel curăţată este tratată apoi cu creme hidratante şi nutritive care se absorb uşor datorită băii de parafină. Parafina se aplică pe picioare deasupra aparatului, astfel încât parafina va rămâne igienică. Dacă stratul este suficient de gros, se aplică o pungă de nylon şi botoşei care se vor lăsa timp de 10/15 minute.

Unghii tehnice

Nu mai suporţi exfolierea şi ruperea unghiilor tocmai atunci când le aveai pe toate la aceeaşi dimensiune? Poate că e momentul să încerci alternativa artificială! Unghiile false sunt opţiunea ideală pentru cele care îşi rod unghiile sau care au probleme cu creşterea lor. Unele femei încearcă unghiile false pur şi simplu pentru a scapa de „nărav”, iar altele vor doar să  aibă unghii superbe şi usor de intreţinut.

Dacă sunt aplicate şi apoi îndepărtate corespunzător, unghiile artificiale nu afectează foarte mult structura cornoasă a unghiilor tale, dar nici să nu te aştepţi să le îmbunătăţească condiţia lor actuală. Însă dacă te decizi să iţi pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul părului, iar dacă într-o zi te hotărăşti să nu ţi le mai pui, ele vor arata la fel ca înainte.

Manichiura reprezintă pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalităţi, ce necesită întreaga atenţie. Din nefericire nu întotdeauna putem avea o manichiură ireproşabilă, uneori datorită anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorită exfolierii acestora suntem în imposibilitatea de a avea manichiura dorită. Dacă manichiura naturală nu dă rezultate atunci se poate apela şi la cea artificială.

Prețuri

Manichiură clasică

50 lei

Manichiură semipermanentă

90 lei

Construcție gel

250 lei

Construcție French

250 lei

Construcție Slim

300 lei

Construcție Babyboomer

250 lei

Întreținere gel

150 lei

Întreținere French

150 lei

Întreținere Slim

250 lei

Întreținere Babyboomer

180 lei

Pedichiură clasică

80 lei

Pedichiură semipermanentă

130 lei

Îndepartat unghii

40 lei

Design o unghie

20 lei

Parafină picioare

40 lei

Parafină mâini

30 lei