MAKE-UP

Ten, ochi, buze, decolteu. Un make-up impecabil, pentru orice ocazie. Promitem că vei arăta excelent!

S

copul machiajului realizat de către noi este acela de a sublinia şi a evidenţia frumuseţea naturală a fiecărei femei prin retuşuri cosmetice delicate şi mai ales care să o avantajeze. Este cea mai eficientă metodă de a economisi timpul şi banii. De la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au răbdare să se machieze. Pentru cele care doresc doar o accentuare a trăsăturilor naturale sau pentru cele care îşi doresc să arate bine tot timpul zilei, chiar şi dimineaţa devreme. Calitatea serviciilor şi a produselor folosite, îmbinată cu cea mai avansată tehnologie este preocuparea noastră majoră.

Ceea ce ne diferenţiază sunt rezultatele, pentru că experienţa şi volumul mare de clienţi au dovedit că tehnica se poate învăța, dar experienţa şi un spaţiu dedicat nu poate fi compensat cu nimic.

Gene false fir cu fir

Salonul nostru este printre puţinele care oferă servicii de ultimă modă, de extensie a genelor, pentru a obţine o privire mai provocatoare, mai misterioasă şi de invidiat. Extensia genelor este o procedură nedureroasă, care constă în aplicarea de gene false, plasate între cele naturale. Din punct de vedere medical, se prezintă ca o procedură sănătoasă. Nu s-a raportat nicio reacţie adversă la ochi. Din punct de vedere practic, sunt rezistente la apă şi soare. Procedura durează între 30 minute si 1,5 ore. Vă garantăm că nu veţi simţi nici un fel de disconfort sau durere.

Prețuri

Machiaj de zi

150 lei

Machiaj special ocazii/mirese

190 lei

Aplicat gene fir cu fir

4 lei/smoc