Gene false fir cu fir

T

răsăturile unei femei sunt exprimate prin desenarea genelor şi sprâncenelor, a buzelor şi a formei corpului. Prin urmare, nu este o întâmplare că genele întotdeauna au fost o parte mai pronunţată a frumuseţii feminine. Datorită apariţiei ,,noilor tehnologii de gene”, acum este un ,,must have “ să ai gene frumoase, bogate şi curbate. Din dorinţa pentru o frumuseţe durabilă au apărut extensiile de gene fir cu fir în America, acum 5-6 ani, rezultând gene frumoase, bogate şi curbate. În zilele noastre, extensia de gene fir cu fir se află în topul tendinţelor de înfrumuseţare din Franţa, Italia, SUA – ne-a declarat Raluca Popescu, stilist de gene şi trainer Xtreme Lashes.

Avantaje

– Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir este faptul că rămânem la modul de viaţă cu care ne-am obişnuit: putem face sport, putem înota, ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate
– Extensiile de gene de bună calitate nu sunt lipite între ele, stau ordonate, nu afectează genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irită pleoapele aşa că este permis chiar şi în cazul persoanelor cu ochi sensibili, iar forma acestora este una personalizată
– Aplicarea fir cu fir are un efect natural, dar dacă dorim, îl putem decora cu gene colorate sau cristale Swarovski. Extensiile de gene de calitate au efect 4 în 1: alungire, volum (stilistul pregătit aplică 160-220 de gene pe ochi), remodelare şi lifting.
– Ochii îndepărtaţi optic se pot apropia, ochii curbaţi în jos se pot ridica.
– Au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor; dacă folosiţi cremă de noapte, aplicaţi-o cu 15 minute înainte de culcare; pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv pleoapele şi, implicit, genele.

Prețuri

Aplicat gene fir cu fir 1D

200 lei

Întreţinere gene fir cu fir 1D

200 lei

Aplicat gene fir cu fir 2D

250 lei

Întreţinere gene fir cu fir 2D

250 lei