Epilat definitiv cu laser

Metoda de epilare cu laser este una simplă, dar eficientă. Raza laserului nu afectează organele interne, de asemenea nu există efecte negative ale radiației sau a altor substanțe chimice.

L

aserul cu Dioda VERSUS este cea mai recentă și performantă tehnologie de epilare care garantează siguranță, eficiență și durere inexistentă.

Procedura utilizează un fascicul de lumină monocromatică printr-o lentilă tip ProLens cu o durată a impulsului reglabil continuu (400ms) care pătrunde direct în foliculul de păr, prin folosirea unei temperaturi de circa 60-65 ºC, dar care nu deteriorează deloc epiderma. Raza laser emisă este absorbită de melanină, acel pigment care dă culoare firului de păr și care practic distruge rădăcina părului prin încălzire, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare.

Sistemul IPL (intense pulsed light) reprezintă o metodă învechită de epilare care nu mai oferă rezultatele dorite, firele de păr nu dispar, doar se subțiază, ba mai mult, provoacă durere.

Diode Laser are un avantaj considerabil mai bun, deoarece toate zonele vizate sunt complet acoperite, iar temperatura ridicată cu care este tratată rădăcina părului, oprește definitiv apariția acestuia. Cele mai importante avantaje ale acestui laser vor fi vizibile încă de la primele ședințe, fără durere (folosim un sistem de răcire patentat), iar rezultatele vă vor oferi o piele fină, catifelată și luminoasă.

Dacă vă faceți griji în privința faptului că firul de păr poate fi afectat, puteți sta liniștiți, raza de laser este reglată să ajungă la 2-5 mm sub piele, în funcție de pigment, grosime și desimea firului de păr, fără să fie afectat foliculul, respectiv țesăturile din jur.

Numărul minim de ședintele diferită de la caz la caz, rezultate vizibile efectiv vor fi după minim 3 ședinte, întrucât întregul păr de pe corpul uman se află în 3 stadii diferite, respectiv: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cădere). Ședințele se desfășoară la o distanță de 6-8 săptămâni.

Dacă între ședințe, firele de păr nu au căzut, acestea nu trebuie îndepărtate cu penseta, ceară sau alte metode, ci cu lama. În funcție de mărimea zonei ce urmează a fi supusă procedurii de epilare cu laser, ședința poate dura între 5 minute și 1 oră.

Nu există nici o restricție de efectuare a procedurii de către persoanele bronzate, deoarece sistemul de laser VERSUS Diode setează computerizat raza în funcție de tenul pacientului.

Și bărbații, asemeni femeilor, se supun epilării din considerente estetice, de pilozitate excesivă și pentru o mai bună igienă corporală.

Procedura cu laser DIODE se poate întrebuința în siguranță pentru orice tip de ten, cu excepția tenului african, iar metoda se poate aplica oricărei zone de pe corpul uman, exceptând pleoapa și sprâncenele. De asemenea, pe lângă femeile însărcinate, nu pot efectua epilarea definitivă persoanele cu păr alb, cărunte, deoarece firele de păr alb nu conțin pigment.

Pentru firele crescute sub piele cea mai recomandată metodă este epilarea cu laser. Datorită celor mai noi și mai calitative tehnologii, odată cu începerea tratamentului de epilare sunt distruse atât firele de păr de la suprafață, cât și cele de sub piele.

Epilat definitiv laser

Epilat definitiv picior lung

700 lei

Epilat definitiv picior scurt

450 lei

Epilat definitiv inghinal partial

140 lei

Epilat definitiv inghinal total

330 lei

Epilat definitiv abdomen (femei)

250 lei

Epilat definitiv abdomen/spate (bărbați)

330 lei

Epilat definitiv umeri

150 lei

Epilat definitiv zona lombară

250 lei

Epilat definitiv axilă

140 lei

Epilat definitiv fese

330 lei

Epilat definitiv brațe lung

450 lei

Epilat definitiv brațe scurt

300 lei

Epilat definitiv mustață

100 lei

Epilat definitiv bărbie

100 lei