Remodelare corporală

Dimensiunile ideale? E atât de simplu la salon Aphrodité!

Împachetări cu parafango

Unul dintre cele mai impresionante tratamente, ce a reuşit să ne uimească cu efectele lui vizibile chiar dupa prima şedinţă este tratamentul cu parafango de la ANESI cu efecte benefice nu numai pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate, disponibil acum şi în salonul Aphrodite combinat cu IMETEC electro-saună.
Tratamentul cu parafango realmente remodelează silueta, regenerează, detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele, aceasta rămâne cu un aspect moale şi catifelat, totodată este plăcut şi revigorant.

După prima şedinţă se observă o diminuare a celulitei, pielea este mult mai fină şi mai elastică; vergeturile se ameliorează dupa 3 şedinţe intensiv! După 10 – 12 şedinte se poate vorbi de o scădere până la 5 – 8 cm în circumferinţă, iar cu un regim disociat până la 5 – 6 kg. Nu uitaţi că rezultatele tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacţionează identic.

STARVAC SP2

STARVAC SP2 este un aparat de masaj endodermic corporal bazat pe vacuum.
Această tehnică, departe de a fi o noutate, constituie baza esteticii, fiind indispensabilă în toate tratamentele de modelare. Constă în stimularea structurilor cutanate şi subcutanate printr-un masaj subdermic intens, cu ajutorul unor rulouri de masaj în miscare.

Diferenţa dintre „Starvac” şi alte aparate cu vacuum constă în faptul că prin intermediul rulourilor ventuză creează efectul de „palpare-rulare” care acţionează în profunzimea ţesuturilor, ceea ce face ca rezultatele să se menţină în timp. Acţionând în profunzime, determină ruperea aderentelor dintre celulele adipoase şi suprafaţa internă a pielii şi distruge reţeaua de fibre conjunctive degenerate în urma inflamaţiei din celulită, ducând la dispariţia aspectului de „coajă de portocală”.

Efecte si aplicaţii multiple:
– Reduce considerabil celulita;
– Redă elasticitatea;
– Tonifiază pielea;
– Modelează silueta;
– Elimină toxinele;
– Relaxează şi tonifiază organismul;
– Drenează şi stimulează sistemul muscular;
– Accelerează şi relaxează aparatul neuro-muscular;
– Alină senzaţia de picioare grele;
– Eliminarea rigidităţii provocate de antrenament;
– Ameliorează vergeturile.

Se recomandă efectuarea terapiei prin vacuum o dată la două zile. Numărul mediu de şedinţe este de circa 10-12, estimările arată că masajul vacuumatic este cu atât mai eficace, cu cât este aplicat în faza funcţional- reversibilă a bolii.

Contraindicaţii:
Graviditate, femei care au suferit intervenţii chirurgicale (inclusiv cezariană) la mai puţin de 3 luni, persoane care prezintă boli de piele, persoane care prezintă vase de sânge sparte, varice, flebită, disfuncţionalităţi renale grave, cancer.

Presoterapie starvac pse – Pulstar Technology

Presoterapia este o metodă de slăbire asistată care se face prin drenaj limfatic. Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulația sanguină și limfatică a taliei, a brațelor și a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niște camere care se umflă și dezumflă, determinând astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se eliberează, stazele se elimină, iar circulația venoasă și cea limfatică vor funcționa în limitele normale. Presoterapia combinată cu electrostimularea sau cu starvacul oferă rezultate excepționale în slăbirea în centimetri și diminuare a celulitei.

Avantaje sănătate: limfedem, insuficiență venoasă, ulcer varicos, inflamații ale pereților sangvini.
Avantaje beauty: celulită, aspect de portocală, picioare grele, drenaj, relaxare.

Radiofrecvența

Radiofrecvența este o tehnologie inovatoare, non-invazivă, recunoscută științific și folosită cu succes în medicina estetică. Are rezultate frumoase în terapii precum liftingul facial și combaterea celulitei.
Radiofrecventa are două efecte majore:
-strângerea și refacerea structuri de colagen de sub piele;
-termolipoliza selectivă: se topește grăsimea localizat strict pe zona interesată, uniformizează aspectul pielii, lucrează pe celulită și țesut adipos;

Undele de radiofrecvență pătrund sub piele. Derma se încălzește în profunzime la 60-65 grade Celsius (în timp ce epiderma se încălzește la 40-43 grade Celsius). La această temperatură a dermei, colagenul se contractă și apare efectul instantaneu de lifting, și contractare a țesutului

Tratamentul cu radiofrecvență are ca efect pe termen mediu și lung activarea producerii de colagen nou și prin urmare refacerea rețelei de colagen din dermă. Astfel ridurile și vergeturile se umplu de colagen datorită producției proprii de colagen, ducând la un aspect exterior vizibil îmbunătățit. Acest efect se amplifică prin repetarea ședințelor de radiofrecvență, fiind necesare un număr de minim 6 ședințe pentru tratamentul facial și minim 8 ședințe pentru tratamentul corporal. Ședințele de radiofrecvență se realizează la un interval de 7-14 zile.

Avantaje:
– Sistem non-invaziv: fără cicatrici, chirurgie, injectare
– Fără pauză de recuperare
– Rezultate vizibile după un singur tratament
– Zone de tratament: față, corp, mâini, mușchi, dar și scalp

Împachetări anticelulitice cu CIOCOLATĂ!

În industria de beauty a apărut un nou tratament anticelulitic: ÎMPACHETĂRILE CU CIOCOLATĂ! Pe lângă faptul că au un miros deosebit de plăcut aceste împachetări ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală şi la redobândirea elasticităţii şi fermităţii pielii. Rezultatele sunt vizibile după 2- 3 şedinţe intesive, pielea schimbându-şi aspectul radical. Împachetările anticelulitice cu ciocolată sunt împachetări autotermice cu cacao şi guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant şi anticelulitic.

Rezultate:
– Scădere în centimetri, reducerea cu până la 30% a celulitei vizibile
– Elimină surplusul de apă reţinută în corp
– Detoxifică celulele şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi limfatică.

Substanţe ACTIVE: talc, cacao, extract ovăz, acid citric, guarana, oxid de magneziu.

Electrostimulare

Electrostimularea musculară este un fel de fitness intensiv, pentru că experții au evaluat că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 4-6 ore de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima ședință pierzându-se între 1-4 centimetri (în cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). Cu un tratament de aproximativ 25 de ședințe se obține un efect similar cu cel din urma unei liposucții, dacă se efectuează minim 3 ședințe/ săptămână. În afară de tonifierea musculară și arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomandă drept un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei.

Contraindicații:
– femei însărcinate
– diabetici
– tensiune arterială ridicată
– persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice.

Prețuri

Împachetări corporale

Împachetare Parafango în termosaună

   60 min.

170 lei

Împachetare cu ciocolată în termosaună

   60 min.

165 lei

Împachetare cu miere și scorțișoară în termosaună

   60 min.

165 lei

ABONAMENT 10+1 GRATIS

Tratament Starvac SP2 și electrostimulare

TRATAMENTE

Drenaj limfatic + stimularea ganglionului

   45 min.

120 lei

Tratament anticelulitic + drenaj limfatic

   50 min.

120 lei

Drenaj limfatic + masaj anticelulitic abdominal

   30 min.

97 lei

Tratament reumatologic

   45 min.

120 lei

Tratament facial (antirid, revigorare)

   35 min.

145 lei

ELECTROSTIMULARE

Electrostimulare

   45 min.

87 lei

Pressodrenaj

   30 min.

92 lei

Detoxifiere SPA

   30 min.

87 lei