Coafor – Frizerie

Un păr frumos şi sănătos, o tunsoare perfectă, o culoare de păr care ţi se potriveşte, toate sunt absolut necesare dacă eşti o persoană care se respectă pe sine. La Salon Aphrodite vei avea parte de toate acestea.

VEZI DETALII ȘI TARIFE

 


Cosmetică

Pielea ta are nevoie de multă atenție, de îngrijire și tratament. Secretul frumuseții constă în folosirea de produse naturale și calitative care să iți ofere un aspect strălucitor și catifelat, o piele fină, ca de bebeluș.

VEZI DETALII ȘI TARIFE


Epilat definitiv cu laser

O piele fină și catifelată este visul oricărei femei – însă epilarea este de multe ori un proces anevoios ce ne pune la încercare răbdarea.

VEZI DETALII ȘI TARIFE

Tratamente

Fiecare femeie este unică, la fel ca și pielea ei. În ziua de astăzi există multiple posibilități, metode și tratamente pentru păstrarea tinereții pielii. Efectul remarcant îl are procesul de microdermabraziune care implică răzuirea pielii cu cristale de oxid de aluminiu, pentru eliminarea stratului cornos al epidermului. Fii unică, în fiecare zi.

VEZI DETALII ȘI TARIFE

Make-up

Un machiaj adecvat este acela care îți sublinează și scoate în evidență frumusețea naturală în orice moment al zilei. Retușurile cosmetice realizate cu produse profesionale îți vor accentua trăsăturile și zâmbetul colorat de care toată lumea e fascinată.

VEZI DETALII ȘI TARIFE


Gene false
fir cu fir

Trăsăturile unei femei sunt exprimate prin desenarea genelor şi sprâncenelor, a buzelor şi a formei corpului. Datorită apariţiei „noilor tehnologii de gen”, acum este un „must have” să ai gene frumoase, bogate şi curbate.

VEZI DETALII ȘI TARIFE

Manichiură & pedichiură

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a femeii, ele fiind tot timpul la vedere, fie atingând ceva sau pe cineva, astfel că toată lumea le poate observa. E important să avem o manichiură îngrijită care iese în evidență de fiecare dată. Pedichiura este cel puțin la fel de apreciată mai ales în anumite ocazii, când vrem să ne surprindem persoanele cu care ne petrecem cel mai des timpul.

VEZI DETALII ȘI TARIFE


Remodelare corporală

Dispunem de un sistem de tratament inovator care oferă remodelare corporală eficientă pentru toate aplicațiile estetice dorite de clienți. Rezultatele evidente nu vor înceta să apară. Reducerea volumului și remodelarea zonelor corpului afectate, precum și reducerea celulitei și îmbunățirea tonusului, elasticității și texturii pielii vor fi vizibile încă de la primul tratament.

VEZI DETALII ȘI TARIFE


Masaj

Masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică, sau dimpotrivă, să se simtă relaxată şi somnoroasă. Masajul poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile, să relaxeze muşchii încordaţi şi să indepărteze starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzaţie de bine. Prin masajul de relaxare, corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a limfei, dezvoltarea amplitudinii de mişcare la nivelul articulaţiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

VEZI DETALII ȘI TARIFE


Solar

Recomandările ţin cont în primul rând de sănătatea dumneavoastră şi nu de încasările pe moment. În plus, numai o dozare potrivită a “şedinţelor” de solar atrage după sine efectul mult dorit: un ten perfect bronzat, fără arsuri sau depigmentări.

VEZI DETALII ȘI TARIFE