SMINK

Bőr, szem, ajkak, dekoltázs – egy hibátlan smink, bármely eseményre. Ígérjük, hogy kitűnően nézel majd ki!

A

zt általunk készített sminkek célja, hogy tapintatos kozmetikai retusálással kiemeljük és megmutassuk minden nő természetes szépségét. Pénz és idő megtakarítás szempontjából ez a leghatékonyabb módszer, legyen szó azokról, akik számára a smink elengedhetetlen, egészen azokig, akiknek nincs idejük vagy türelmük sminkelni magukat, akik ki szeretnék hangsúlyozni természetes szépségüket, akik egész nap jól szeretnének kinézni, legyen szó a legkorábbi reggeli időpontról. Számunkra a legfontosabb, hogy a legfejlettebb technológiával karöltve nyújthassunk minőségi szolgáltatást, minőségi termékek használatával.

Ami megkülönbözteti szépségszalonunkat, azok az eredményeink, valamint a nagy számú vendégkörünk, mert a technikát ugyan meg lehet tanulni, de a tapasztalatot és a kellemes környeztet sem pótolhatja semmi.

Műszempilla

Szalonunk azon kevesek közé tartozik, amely a legkorszerűbb szolgáltatásokat nyújtja a szempilladúsítás terén. Egy kacérabb, provokatívabb és titokzatosabb, irigyelni való tekintetért. A szemöldök dúsítása fájdalommentes: műszempillákat helyezünk el az eredetiek közé. Orvosi szempontból nem számít károsnak, nem jelentettek még a szemre gyakorolt ellenhatást, gyakorlatias szempontokat figyelembe véve pedig a műszempilláink ellenállnak a napsütésnek és a víznek.

A folyamat 30 perc és 1,5 óra közötti időt igényel, amelynek során semmilyen kényelmetlen érzéssel vagy fájdalommal nem kell szembesülnie.

Árlista

Nappali smink

95 lej

Alkalmi smink

120-150 lej

Műszempilla

3 lej/darab