Szálankénti szemöldökdúsítás

A

női tulajdonságokat gyakran ábrázolják a szempillák, a szemöldök, az ajkak és a test vonalaival, következtetésképp nem véletlen, hogy a szempillák mindig is hangsúlyosabb szerepet kaptak a női szépség kifejezésében. Az új „műszempilla-technológiák” megjelenésének köszönhetően mára már „must have”, hogy szép, dús és hajlított szempilláid legyenek. A tartós szépség iránti óhaj szülte meg az 5-6 évvel ezelőtt Amerikában megjelent szálankénti műszempilla-dúsítást, amely szép, dús és hajlított szempillákat eredményez. Mára a szálankénti műszempilla technológia a szépségipar egyik legsikeresebb irányzatának számít Franciaországban, Olaszországban és az USA-ban – nyilatkozta számunkra Raluca Popescu, műszempilla-stylist és Xtreme Lashes trainer.

Előnyök

  • A szálanként szempilla-dúsítás legnagyobb előnye, hogy megmaradhatunk a megszokott életformánk mellett: sportolhatunk, úszhatunk – a szemünket a hosszú, dús és hajlított szempillák fogják díszíteni.
  • A bővítés során beültettet műszempillák nem ragadnak egymáshoz, rendezettek, és nem zavarják az eredeti szempillákat, a kötőanyag láthatatlan, nem irritálja a bőrt, így az érzékeny szeműek számára is elérhető, és teljességgel személyre szabható.
  • A szálankénti felhordása természetes hatást kölcsönöz, de, amennyiben óhajtja színezhetjük, vagy Swarovski-kristályokkal díszíthetjük. A minőségi szempilláknak négy az egyben hatása van: hosszabbít, dúsít (a stylist 160-220 szempillát tesz fel), újramodellez és göndörít (lifting) az optikailag egymástól levő szemet közelebb hozza, a lefele irányuló tekintetet megemeli

Különleges ápolást igényel annyiban, hogy smink letörlése során kerülni kell az olajalapú sminklemosókat a szempillák és azok környékén; amennyiben éjszakai krémet használ, lefekvés előtt 15 perccel kenje be magát vele; a szempillák és a szem tisztításra ne használjon pufos, szőrös párnácskákat (pamut- párnácskákat például), ne súrolja keményen a szemöldököt és kifejezetten ne tegye ezt a szempillákkal.

Árlista

Szálanként szempillaberakás 1D

190 lei

Szálankénti szempillaberakás karbantartása 1D

170 lei

Szálankénti szempillaberakás 2D

220 lei

Szálankénti szempillaberakás karbantartása 2D

200 lei