Manikűr Pedikűr

Ápolt körmök – különböző színekben és modellekben

L

egyen szó akár a francia manikűrről, akár valami újszerűről, mi gondoskodunk az Ön kezeiről. A puha és hajlékony, valamint a száraz és törékeny körmök többé nem okoznak gondot. Igényeitől függetlenül minden óhaja teljesíthető, gondoljon csak arra, hogy keze és körmei mennyi mindennek vannak kitéve: az évszakok változásait a kézfejek és a körmeik is megérzik. Tudvalevő, hogy a kezünk olyan, mint egy tükör, ő árulja el legkönnyebben korunkat. Ugyanez áll fenn a lábkörmeink esetén is, a különbség annyi, hogy kevésbé van kitéve a környezeti hatásoknak, mint a kezünkön levő körmök. Ennek ellenére az izzadás nagyobb kockázatot jelent, lévén a lábak szinte állandóan csukott, zárt helyzetben vannak és a pórusok így nehezebben lélegeznek. Ezek miatt Önnek nem kell aggódnia, szépségszalonunkban utolsó generációs gépeket használunk, biológiai-klinikai ellenőrzés mellett, eszközeink sterilek és megfelelnek a törvényes előírásoknak.

Paraffinos kézkezelés

A kezeket, akárcsak a lábakat fertőtlenítjük, ezután bőrradír segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket. A kezeket három egymást követő alkalommal paraffinba süllyesztik, nyitott tenyérrel, hogy a paraffin be tudjon hatolni az ujjak közé is. A nejlonkesztyű fölé textilből készült kesztyűt húzunk, amely egy dunsztoló hatást biztosít, majd 10-15 perc után eltávolítjuk kezéről a már kihűlt paraffint. A kézről és a lábról eltávolított paraffint nem használjuk fel újra! A paraffinos kezelést manikűr és pedikűr használata után javasoljuk, a folyamatok kombinálhatóak, pedikűrözés alatt bekenhetjük a kezeket paraffinnal, vagy fordítva, amíg manikűrözünk a lábainkat ápolhatjuk paraffinos kezeléssel.

Paraffinos lábápolás

A paraffinos lábápolás egy gyógynövényekből összeállított lábfürdővel kezdődik, ezt követi a fertőtlenítés, majd bőrradír segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket. A kívánt hatás elérésért a lábfürdőhöz széles választékból igényelhetünk összetevőket, úgy mint: tengeri só, grenadin, citrom, csipkebogyó stb. A bőrradírozást egy erre készült, ún. bőrradírozó-kesztyűben végzett masszírozással hajtjuk végre, amely serkenti a vérkeringést, növeli a bőrradírozás jótékony hatását ezáltal egy wellness-élménnyel gazdagítva Önt. Az így megtisztított bőrfelületet ezután hidratáló és tápláló krémekkel kenjük be, amelyek a paraffinos fürdőnek köszönhetően gyorsan felszívódnak. A paraffint a készülék fölé helyezett lábakon alkalmazzuk, így a készülék higiénikus marad. Amikor a paraffin-réteg elég vastag, akkor nejlonzacskóval fedjük el, amelyet 10-15 percig hagyunk a lábon.

Műköröm

Ugye milyen bosszantó, hogy pont akkor törik le, kezd megkopni egyik körme, amikor végre mind egyformán ápoltak, azonos hosszúságúak voltak? Talán itt az ideje kipróbálni egy mesterséges alternatívát! A műköröm ideális megoldás azoknak, akik rágják a körmüket vagy folyamatosan azok növekedési gondjaival küzdenek. Van, aki azért próbálja ki a műkörmöket, hogy megszabaduljon a gondoktól, mások pedig kitűnő és könnyen ápolható körmöket szeretnének.

Amennyiben megfelelő módon vannak felhelyezve, illetve később eltávolítva, a mesterséges körmök nem befolyásolják nagyban az Ön körmeinek szerkezetét, de arra sem szabad számítani, hogy javítanak eredeti állapotukon. Ha egy nap úgy dönt, hogy műkörmöket használna, olyan hétköznapi szokássá válhat életében, mint a hajfestés, viszont akkor sem okoz gondot, ha hirtelen megfontolásból megválna tőlük: eltávolításuk után körmei pontosan olyanok lesznek, mint előtte voltak.

A hölgyek többsége számára a manikűr személyiségének egy kis, de annál fontosabb része, amely odaadó törődést igényel. Sajnos nem mindig zökkenőmentes a hibátlan manikűr elérése, olyan befolyásoló tényezők miatt, mint a köröm minősége, repedezettsége, töredezettsége. Amennyiben természetes módszerekkel a manikűr nem hoz eredményt, bátran fordulhat a mesterséges megoldások felé.

Árlista

Zselés műköröm készítés

130 lej

Zselés műköröm építés

150 lej

Zselés műköröm karbantartás

100 lej

Műköröm eltávolítása

60 lej

Műköröm javítása (egy)

20 lej

Francia manikűr

20 lej

Tartós géllakkozás

70 lej

Tartós géllakozás levegős technikával

100 lej

Tartós pedikűr géllakkozás

100 lej

Tartós géllakk eltávolítása

25 lej

Klasszikus manikűr

35 lej

Klasszikus pedikűr

50 lej

Orvosi pedikűr

60-80 lej

SPA manikűr

60 lej

SPA pedikűr

100 lej

Paraffinos kézápolás

35 lej

Paraffinos lábápolás

40 lej

Díszítés

10-30 lej

Swarovski kövek

2 lej/darab

Lakkozás

10 lej

OPI Infinite Shine lakkozás

20 lej