Lézeres végleges szőrtelenítés

A lézeres végleges szőrtelenítés egyszerű, de hatékony módszer. A lézersugár nem károsítja a belső szerveket, ahogy nincs semmiféle más káros hatása sem, ahogy a többi kémiai hatóanyagnak sem.

A

Diodás lézeres szőrtelenítés a legújabb és leghatékonyabb epilálási technológia, amely egyszerre nyújt biztonságot, hatékonyságot és fájdalommentességet.

A folyamat során folyamatosan állítható impulzussal (400ms), ProLens típusú lencsén keresztül sugárzott, monokromatikus fénynyalábot használunk, amely 60-60 Celsius fokos hővel a szőrszálak gyökeréig hatol, viszont egyáltalán ne károsítja a bőr felső hámrétegét.

A lézersugarat a haj- és szőr szálak színéért felelős melanin nyeli el, és gyakorlatilag végleg elpusztítja a hajszál gyökerét, ezáltal meggátolva annak újbóli kinövését.

Ma már a villanófényes (intense pulsed light=IPL) szőrtelenítés elavultnak, nem nyújtja a kívánt eredményt, a szőrszálakat nem tünteti el, hanem elvékonyítja, mi több, az eljárás fájdalommal is jár.

A Dióda lézeres szőrtelenítő technológia határozottan előnyösebb, mivel a kívánt felületet teljes mértékben lefedi, valamint a magas hőfok használata által, amellyel a szőrszál gyökeréig hatolunk véglegesen megállítja a szőrszálak újbóli kinövését.

Ennek az eljárásnak legfontosabb előnyei már az első kezelések után szemmel láthatóak, az eljárás fájdalommentes (szabadalmaztatott hűtési rendszert használunk), aminek az eredménye végül egy selymes, puha, bársonyos és fényes bőr.

Ha amiatt aggódna, hogy a szőrszál miatt egyéb károkat okoznánk, ne tegye, a lézersugár úgy van beállítva, hogy 2-5mm mélységbe hatoljon, a pigmentektől, a zsírrétegtől és a szőrzet dússágától függően anélkül, hogy a mirigyeket, illetve a körülötte levő szöveteket károsítaná.

A minimális kezelések száma változó és esettől függő, a szemmel látható eredmények legkevesebb három kezelést igényelnek, mivel az emberi testen a szőrzet három különböző növekedési ciklust mutat: anagén (növekedési), kategén (átmeneti) és telogén (nyugvó) – a kezelések pedig 6-8 hetente követik egymást.

Amennyiben a kezelések közötti időben a szőrszálak nem hullanak le maguktól, ezeket nem kell csipesszel, gyantával vagy egyéb módszerekkel eltávolítani, hanem borotvával. A lézeres eljárásnak kitett bőrfelület nagyságától függően ez 5 perc és egy óra közötti időt vehet igénybe.

A lebarnult bőrűek számára sincs semmiféle korlátozás, mivel a dióda lézeres szőrtelenítő technológia számítógépes rendszere állítja be a szükséges hatósugarat, a kliens bőrének megfelelően.

A férfiak, hasonlóan a hölgyekhez, esztétikai, túlzott szőrösség miatt, vagy egy jobb testi higiénia elérésének céljából fordulnak a szőrtelenítéshez.

A dióda lézeres technológia minden bőrfelület esetén alkalmazható, kivéve az afrikai bőrtípust, és az eljárás minden testrészen alkalmazható, kivéve a szemhéj és a szemöldök bőrfelületeit.

A bőr alatt kinövő szőrszálak eltávolítására kifejezetten ajánlott a dióda lézeres technológia. A legújabb és leghatékonyabb technológiáknak köszönhetően, a kezelés elkezdésének pillanatában úgy a felületi, mint a bőr alatti szőrszálakat is lerombolja.

Lézeres végleges szőrtelenítés

Teljes, végleges szőrtelenítés

700 lei

Részleges, végleges szőrtelenítés

450 lei

Végleges lágyéktáji szőrtelenítés

140 lei

Teljes, végleges lágyéktáji szőrtelenítés

330 lei

Női végleges hasi szőrtelenítés

250 lei

Férfi végleges hasi és háti szőrtelenítés

330 lei

Végleges váll szőrtelenítés

150 lei

Végleges ágyéki terület szőrtelenítés

250 lei

Végleges hónalj szőrtelenítés

140 lei

Végleges fenék szőrtelenítés

330 lei

Teljes, végleges kar szőrtelenítés

450 lei

Részleges, végleges kar szőrtelenítés

300 lei

Végleges bajusz szőrtelenítés

100 lei

Végleges szakál szőrtelenítés

100 lei