Alakformálás

Ideális méretek? Az Aphrodité szalonban annyira egyszerű!

Parafango-pakolás

Egyike a leginkább lenyűgöző kezeléseknek, amely már az első alkalmak után kellemes meglepetéseket okoz a szemmel látható eredményeivel. Az ANESI parfango-kezelés nemcsak a szépségre, hanem az egészségünkre is jótékony hatással bír – az Aphrodité szalonban most mindez IMETEC elektroszaunával egybekötve is elérhető.

A parafango-pakolás valóban alakformáló: alakítja a sziluettet, regenerál, méregtelenít, hámlasztja, táplálja és megnyugtatja a bőrt. A méreganyagok eltávolítása után a bőr puha és bársonyos marad, ezzel kellemes és frissítő érzést nyújt Önnek!

Első kezelés után csökken a narancsbőr felülete, a bőr sokkal finomabb és rugalmasabb; a striák (terhesség után, fogyás-hízás után visszamaradó bőrcsíkok) három intenzív kezelés után mutatnak javulást! A bőrcsíkok 10-12 kezelés után mintegy 5-8 cm-nyi csökkenést mutatnak, egy disszociált étrenddel (a táplálkozástudomány új irányzata, lényege: az alapvető élelmiszereket nem egyszerre, hanem külön fogyasszuk el) kiegészítve pedig 5-6 kilogrammnyi súlytól szabadulhatunk meg.

10- 12 kezelés után 5-8 cm-es csökkenést tapasztalhat a striák kerületéből, változatos étrend betartásával akár 5-6 kg súlyfeleslegtől is megszabadulhat.

Ne felejtse el: a kezelések eredményei egyénenként változhatnak, mivel nem minden szervezet reagál azonos módon és mértékben!

STARVAC SP2

A STARVAC SP2 egy endodermikus (bőr alatti) vákuumos eljáráson alapuló masszírozógép. Ez a technológia messze áll attól, hogy újnak nevezzük, ám az szépségipar alapját képezi, lévén az alakformálásnak elengedhetetlenen eszköze. Lényege a masszázshengerek általi, bőr és a bőr alatti felületetek stimulálása. A STARVAC és a többi vákuum-alapú eszköz közötti különbség abban áll, hogy a vákuum-hengerek tapintás-gördülés által a szövetek legmélyén is kifejtik hatásukat, amely hosszan tartó hatást eredményez. Ennek a mélységi hatásának köszönhetően a bőr felülete alá tapadó zsírcsomókat szétroncsolja, ahogy elpusztítja a cellulitis miatt gyulladt kötőszöveteket is, ezzel a narancsbőr eltűnését eredményezve.

Hatások és alkalmazási lehetőségek:

 • jelentősen csökkenti a cellulitist
 • visszaadja a bőr rugalmasságát
 • élénkíti a bőrt
 • formálja a sziluettet
 • méregtelenít
 • nyugtatja és élénkíti a szervezetet
 • stimulálja az izmokat
 • gyorsítja és nyugtatja a neuromuszkuláris (ideg-izom kapcsolatok) rendszert
 • elűzi a fájó, nehéz láb érzetét
 • oldja az edzések miatti izommerevséget
 • eltünteti a hegeket, bőrcsíkokat

Javallat: két naponta egyszeri alkalommal elvégzett vákuumos terápia. A kezelések átlagos száma 10-12. a becslések azt mutatják, hogy a vákuumos masszázs akkor igazán hatékony, ha a gondok még visszafordítható fázisában alkalmazzuk őket.

Ellenjavallat: terhesség, három hónapnál korábbi sebészi beavatkozás (beleértve a császármetszést is), bőrbetegségek, érrepedésben szenvedők, visszér, érhártyagyulladás, súlyos veseműködési zavarok, rák.

Rádiófrekvenciás kezelés

Előnyei:

 • Nincs heg, műtét, injekció
 • Nem igényel szünetet
 • Látható eredmények egyetlen kezelés után
 • Kezelési területek: arc, test, kezek, izmok és fejbőr

Nyomásterápia – Starvac Pse-pulstar Technology

A nyomásterápia egy nyirokmasszázson alapuló fogyási módszer. A procedúra fő célja, hogy a derék, a karok és a lábak vér- és nyirokkeringését javítsa, ennek során a megfelelő testrészre felszorított párnák felfúvódnak és ereszkednek, ezzel keltve ennek a specifikus masszázsnak a hatását. A testre felszorított párnaszerű eszközök felfúvódnak, majd elereszkednek, így fejtve ki masszírozó hatásukat, amelynek lényege a derék, karok, lábak vér- és nyirokkeringésének javítása. A nyirokmasszázs során a nyirokcsomók kiürülnek, a rekedés megszűnik és a vér-, valamint a nyirokkeringés újra normálissá válik. Az elektrostimulálással, vagy a Starvac-al kombinált nyomásterápia centiméterekben mérhető fogyást és cellulitis-csökkenést eredményez.

Egészségügyi előnyök: nyiroködéma (lympfedema), érszűkület, fekély, érhártyagyulladás
Kozmetikai előnyök: cellulitis, narancsbőr, fájó és nehéz lábak, nyugtató hatás

Rádiófrekvenciás kezelések

A rádiófrekvencia egy ártalmatlan, tudományosan elismert, innovatív technológiának számít, amelyet sikerrel használnak az esztétikai orvoslásban. Szép eredményeket ért el az arcbőr feszessé tétele (lifting) és a cellulitis leküzdése terén.

A rádiófrekvenciás kezelésnek két fő hatása van:

 • új kollagénrostokat hoz létre a bőr alatt
 • szelektív zsírégetés: a meghatározott helyen levő zsírok elégetése, a bőr egyenletes látványának elérése, a cellulitis és a zsírszöveten megdolgozása

Rádiófrekvenciák sugarai a bőr alá hatolnak, a bőrszöveteket 60-65 fokra melegítjük (az irhát és a bőralját 40-43 fokra) anélkül, hogy a bőr felszínén ezt érezhetővé válna. A bőr ezen a hőmérsékletén a kollagénrostok és a bőr szövete feszesebbé válnak, így fejtve ki a hosszú távon is tartós lifting hatást.

A rádiófrekvenciás kezelések közép- és hosszú távú hatásának titka abban áll, hogy serkenti az új kollagének termelődését, és a kollagén rostok újraalakulását. Ilyenformán a ráncok és a bőrcsíkok megtelnek a saját szervezetünk által termelt kollagénnel, ezáltal egy szemmel láthatóan jobb külsőt nyújtva számunkra. A jótékony hatás több rádiófrekvenciás kezeléssel fokozható, arckezelésre minimum hat, a test különböző részeinek kezelésére pedig minimum nyolc kezelést ajánlunk. A rádiófrekvenciás kezelések között egy-két hét szünetet tartunk.

Előnyök:

 • ártalmatlan eljárás: nincsenek hegek, sebészeti beavatkozások, injekciók
 • nincsen felépülési időszak
 • szemmel láthatón eredmények már egy kezelés után is
 • kezelési felületek: arc, test, kezek, izmok, de a fejbőr is

Csokoládépakolás a narancsbőr ellen!

A szépségiparban új cellulitis-elleni kezelés jelent meg: a CSOKOLÁDÉPAKOLÁS! Túl azon, hogy ezek a pakolások kellemes illatot nyújtanak, segítenek eltüntetni a narancsbőrt, valamint visszaadni a bőr rugalmasságát és feszességét. Az eredmények már két-három kezelés után szemmel láthatóvá válnak, radikálisan megváltozik a bőr kinézete. A narancsbőr elleni csokoládépakolás szobahőmérsékletre melegített kakaó és guarana pakolást jelent, amely relaxáló, antioxidáns, alakformáló és cellulitis-ellenes hatást fejt ki.

Eredmények:

 • Centiméterekkel, mintegy 30%-al csökkenti a narancsbőr felületét
 • Megszünteti a szervezetünkben felhalmozódott víztöbbletet
 • Méregteleníti a sejteket, és javítja a vér- és nyirokkeringést

Hatóanyagok: zsírkő, kakaó, zabpehely-kivonat, citrus, guarana, magnézium-oxid

Elektrostimuláció

Az izmok elektrostimulálása egy intezív fitnessz edzésnek felel meg, a szakértők kiszámolták, hogy 45 percnyi elktrostimulálás 4-6 órányi megszakítás nélküli testmozgással egyenértékű. Így aztán az eredmények szinte azonnal, gyakran már az első kezelés után szemmel láthatóak, bőségünkből mintegy 1-4 centiméternyit adhatunk le (a jelentősebb súlyfelesleggel bíró személyek esetében). Egy összesen 25, és heti három alkalomból álló kezelés után egy zsírleszívásnak egyenértékű eredményt érünk el. A zsírégetésen és az izmok frissítésén kívül, amelyek hihetetlen mértékben formálják alakunkat, az elektrostimulálás javítja az anyagcserét, a vérkeringést, a kezelt terült oxigénnel való ellátását – mindezek együtt pedig kiemelkedően hasznossá teszik a cellulitis kezelésében.

Ellenjavallatok:

 • terhes nők
 • cukorbetegek
 • magas érnyomásban szenvedők
 • azok a személyek, akiknek fémrudakat, vagy szívet stimuláló elektromos műszereket ültettek be.

ÁRLISTA

Pakolások

Fűtő hatású Parafango pakolás (termoszauna)

120 lej

Fűtő hatású tengeri iszappakolás (termoszauna)

110 lej

Fűtő hatású csokoládépakolás (termoszauna)

110 lej

Fűtő hatású méz és fahéjpakolás (termoszuna)

110 lej

BÉRLETTEL + 10+2 ingyenes

Starvac SP2 kezelés és elektrostimuláció

KEZELÉSEK

BÉRLETTEL 10+2 INGYENES

Nyirokkeringés elősegítése – idegdúc ingerlése

 45 min.

75 lej

Narancsbőr elleni kezelés + nyirokkeringés elősegítése

 45 min.

75 lej

Nyirokkeringés elősegítése + alsó hastájék masszázsa (narancsbőr ellen)

 30 min.

60 lej

Reumatológiai kezelés

 45 min.

75 lej

Arckezelés (frissítés, ránctalanítás)

 35 min.

95 lej

ELEKTROMOS KEZELÉS

BÉRLETTEL 10+2 INGYENES

Elektromos kezelés

 45 min.

55 lej

SPA méregtelenítés

 30 min.

55 lej