Fodrászat

Egy szép és egészséges haj, egy tökéletes hajvágás, egy hajszín, amely megfelel neked, mindenképpen szükséges, ha öntudatos ember vagy. Az Aphrodite szalonban mindezt megkapod.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK

 


Kozmetika

A finom és bársonyos bőr minden nő álma – de az epilálás gyakran unalmas folyamat, amely tesztelje a mi türelmünket.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK


Lézeres szőrtelenítés

O piele fină și catifelată este visul oricărei femei – însă epilarea este de multe ori un proces anevoios ce ne pune la încercare răbdarea.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK

Kezelések

Minden nő egyedülálló, akárcsak a bőre. Manapság sok lehetőség, módszer és kezelés létezik a fiatal bőr megtartására. A figyelemre méltó hatás a mikrodermabráziós folyamat, amely során a bőrt alumínium-oxid kristályokkal kaparva eltávolítják az epidermisz szaruhártya rétegeibe. Legyen egyedülálló, minden nap.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK

Smink

A megfelelő smink az, amely hangsúlyozza és kiemeli a természetes szépséget a nap bármely szakában. A professzionális termékekkel készült kozmetikai renderelések kihangsúlyozzák a vonásait és a színes mosolyát, amelyet mindenki lenyűgöz.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK


Szálankénti szemöldökdúsítás

Un machiaj adecvat este acela care îți sublinează și scoate în evidență frumusețea naturală în orice moment al zilei. Retușurile cosmetice realizate cu produse profesionale îți vor accentua trăsăturile și zâmbetul colorat de care toată lumea e fascinată.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK

Manikűr- Pedikűr

Azt mondják, hogy a kezek a női névjegykártyák, mindig láthatóak vagy valamihez vagy valakivel érintkeznek, hogy mindenki észrevegye őket. Fontos, hogy legyen egy csinos manikűr, amely minden alkalommal kiemelkedik. A pedikűr legalább annyira értékes, különösen bizonyos esetekben, amikor meg akarunk lepődni azokkal az emberekkel, akikkel a legtöbb idejüket töltjük.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK


Alakformálás

Van egy innovatív kezelő rendszerünk, amely hatékony test felépítést biztosít az ügyfelek által kívánt esztétikai alkalmazások számára. A nyilvánvaló eredmények nem szűnnek meg. Az első kezelés után a bőr mennyiségének csökkentése és az érintett területek átalakítása, valamint a narancsbőr csökkentése és a bőr tónusának, rugalmasságának és textúrájának javítása.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK


Masszázs

A masszázs után élénknek, energikusnak érezheti magát, épp ellenkezőleg nyugodt és álmos lehet. A masszázs enyhítheti a feszültséget, a stresszt, enyhítheti a fájdalmat, kikapcsolhatja a feszült izmokat és enyhítheti a depressziót. A masszázs után, mindenekelőtt, jól érezzük magunkat. A relaxációs masszázs révén a szervezet segít a méreganyagok eltávolításában, ezáltal javítva a vérkeringést és a nyirokcsomókat, a közös mozgási amplitúdó kialakulását, amely azonnal megkönnyíti az izomfeszültséget.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK


Szolárium

Az ajánlások elsősorban az Ön egészségére vonatkoznak, és nem a jelenlegi bevételeiről. Ezenkívül csak a napfényes “szekciók” megfelelő adagolása eredményezi a kívánt hatást: tökéletesen csillogó, égetés vagy depigmentáció nélkül.

RÉSZLETEK ÉS ÁRAK