Salon

The beauty salon “Aphrodite” is the proof that beauty takes many forms.
We give color, stylize, relax and rejuvenate.

Portfolio

TEAM

We are a young team, concerned about style and beauty. Our biggest challenge is to always keep up with fashion, with new trends to meet the most demanding desires.

Thanks to the complex beauty and wellness services, at the Aphrodite Salon you can find everything you need. We dedicate our time to your moments of pampering because we know how important it is to look good and feel good. We believe that beauty is not fleeting if it’s properly maintained.

Bogovit Ioana

ESTHETICIAN

Jucan Diana

ESTHETICIAN

Suciu Denisa

NAIL TECHNICIAN

Muresan Laura

HAIR STYLIST

Vajas Erzsebet

Hair stylist

Barta Magdolna

ESTHETICIAN

Pal Melinda

NAIL TECHNICIAN

Csegoldi Kinga

HAIR STYLIST

Irimia Daniela Gabriela

HAIR STYLIST

Balog Jolan

ESTHETICIAN

Pataki Maria

MASSAGE THERAPIST / REFLEXOTHERAPIST

TESTIMONIALS

Dora Meteş

Dora Meteş
Sunt clienta salonului "Aphrodité" de peste trei ani. Sunt foarte mulţumită de prestaţia din toate serviciile pe care le solicit. Mai precis: coafor, manichiură, cosmetică. De remarcat că, pe langă serviciile susmenţionate, sunt foarte încântată de calitatea produselor ce stau la baza acestor servicii. Sper să se menţina şi în viitor aceste aspecte pe care le-am remarcat.

Cheeky Girls

Cheeky Girls
Suntem Monica și Gabriela fetele de la Cheeky Girls! Când venim la Cluj, adorăm serviciile salonului Aphrodité, recomandăm tuturor clienților! Moni și Gabi.

Adriana Cuibus

Adriana Cuibus 
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite la acest salon, fiind clienta de ani de zile.
Multumesc fetelor!:*

Csegőldi Izabella

Csegőldi Izabella 
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite la acest salon!
Multumesc Kinga!

Nicole Negrea

Nicole Negrea 
Felicitari pentru ,profesionalism ambianta.,calitate! Maria. ai toata admiratia sj multumirea,pentru pentru calitatea masajului pe care il faci!multumesc si salonului de cosmetica si coafura!toate.sunteti minunate!

Csenge Tomita

Csenge Tomita 
This was the only place that could handle my hair correctly and thanks to them my curls are more beautiful than ever. I am happy I found them and I recommend them if you are searching for professional staff a good haircut can make your life so much easier I wish them the best of luck and lots of nice customers.

Gabriela Irimia

Gabriela Irimia
Am decis sa ma tratez la o vizita in salon pentru un eveniment monden ,asa ca am rezervat salonul Aphrodite. Atat de binevenita si relaxata m-am simtit in compania tututor. M-am vopsit si m-am tuns ,dar nu eram prea sigura in ceea ce vroiam,dar Dana care m-a vopsit si tuns a fost foarte de mare ajutor, prietenoasa si a stiut exact ce mi se potriveste. Imi iubesc culoarea si stilul , este exact ceea ce mi-am dorit. Deasemenea ea mi-a acordat foarte multa atentie intrucat mi-a recomandat produsele necesare pentru o ingrijire profesionala incontinuare a parului si acasa. Foarte multumita de experienta mea la salonul Aphrodite, cu siguranta voi vizita din nou.multe multumiri tuturor ,mai ales pentru Dana. Am iesit din salon sa ma simt de un milion de dolari cu un par sanatos din nou.

Anca Madalina Barbulescu

Anca Madalina Barbulescu 
Buna ziua. Fiind in preajma Noului An, m-am gandit ca o vizită la un coafor , ar fi un lucru ideal. Dar la ce salon...... cu aceasta dilema, deschid internetul si gasesc Salon Aphrodite Cluj. Citesc parerile, acestea împărțite dar proporția celor ok , este mai mare. Sun si spre surprinderea mea , o voce plăcută ma intreaba cu ce ma poate ajuta iar la întrebarea dacă mai pot face o programare, se verifica agenda si gasesc un loc liber, a doua zi dimineata la ora 8 ( 30 dec.2017). Cu aceleași îndoieli, intru in salon la ora programată si o nouă surpriză. Ma întâmpină o doamnă foarte drăguță, cu un zâmbet larg pe fata si imi spune sa ma fac comodă. Din vorbă în vorba, ii spun ceea ce am nevoie si fara a părea deranjata ( la telefon am spus ceva iar pe scaun altceva...vina mea ), începe transformarea. Doamna Daniela Gabriela, a fost îngerul meu pentru aceasta zi si cu siguranta voi reveni si voi recomanda si altor prieteni. Multumesc mult pentru timpul pe care mi l-ati acordat si profesionalismul dvs. Va îmbrățișez cu drag si va doresc Un Nou An fericit si plin de realizări, alături de cei dragi !!!!!