Părerea clienţilor

Alina Luca

Medic- 33 ani

"Aphrodité" este salonul meu, de şapte ani. Fetele sunt super drăguţe, serviciile de calitate, atmosferă plăcută, "all in one".

Cheeky Girls

Suntem Monica și Gabriela fetele de la Cheeky Girls! Când venim la Cluj, adorăm serviciile salonului Aphrodité, recomandăm tuturor clienților! Moni și Gabi.

Mihaela Rotaru

Jurist la Consiliul Judetean Cluj - 23 ani

Sunt clienta a salonului "Aphrodité" de aproape 1 an. De regulă vizitele mele la acest salon sunt dedicate îngrijirii manichiurii (unghii false) dar ocazional apelez şi la alte servicii. Din acest punct de vedere pot să afirm că serviciile salonului sunt de calitate, personalul de aici nefacând excepţie. Atitudinea acelor angajate cu care am intrat in contact m-a surprins în mod plăcut , iar serviciile prestate m-au mulţumit pe deplin de fiecare dată. Apreciez în mod deosebit atenţia de care mă bucur de fiecare data când vizitez salonul. Prietenoase şi destinse cu toţi clienţii, angajatele îţi oferă cadrul de care ai nevoie atunci când intrii într-un salon de înfrumuseţare. Totodată, sunt atente la cerinţele mele şi le pun în practică eficient. Acestea sunt motivele pentru care am revenit de fiecare dată şi cu siguranţă voi continua să revin de câte ori am nevoie.

Fodor Andrea

Contabilă - 28 ani

Sunt o clientă foarte fidelă. De 5 ani beneficiez de toate serviciile şi "răsfăţurile" oferite de acest salon. Este un "loc" unde primesc toate răsfăţurile şi îngrijirea de care am nevoie.Toate produsele folosite sunt de cea mai bună calitate, aparatele de ultimă generaţie, iar fetele sunt minunate , atente şi simt aceea schimbare de care am nevoie. Salonul a fost lângă mine şi în ceea mai importantă zi din viaţa unei femei..... ceea de mireasă........când m-au făcut să mă simt ca o prinţesă. Coafura perfectă, machiajul perfect, manichură perfectă. Recomand cu căldură şi încredere "Aphrodité".

Dora Meteş

Avocat- 54 ani

Sunt clienta salonului "Aphrodité" de peste trei ani. Sunt foarte mulţumită de prestaţia din toate serviciile pe care le solicit. Mai precis: coafor, manichiură, cosmetică. De remarcat că, pe langă serviciile susmenţionate, sunt foarte încântată de calitatea produselor ce stau la baza acestor servicii. Sper să se menţina şi în viitor aceste aspecte pe care le-am remarcat.

Banciu Adrian

Avocat şi cadru universitar

"Aphrodité" este cel mai bun salon unde am fost de-a lungul timpului, toate serviciile fiind de calitate maximă, iar personalul de un farmec şi profesionalism deosebit. Dacă aş fi întrebat care este centrul a cărui servicii de înfrumuseţare le recomand, le-aş spune că acest salon este soluţia ideală. Mulţumesc pentru servicii, un fan al salonului, Adrian Banciu.

Kinga Kelemen

Manager - Agentia de Traduceri si Interpretariat „Toledo”-37 ani

Trebuie să recunosc că nu sunt o clientă comodă la coafor. Am ideile mele, nu mă prea las influenţată, mă răzgândesc, îmi vin alte idei pe parcurs ... Totusi, un singur lucru e cert: nu s-a întâmplat niciodată să plec nemulţumită de la Salonul ‹‹Aphrodité››. Relaxare într-un mediu familiar, căldură, feţe zâmbitoare - chiar dacă eşti încruntată pentru că nu te-ai desprins încă de problemele de la birou, şi o atmosferă destinsă - acestea sunt imaginile pe care le asociez cu acest loc. Un studio dotat cu tot confortul, personalul este profesionist şi amabil, iar aparatele de ultimă generaţie fascinează chiar şi o persoană atehnică ca mine. Preferatele mele sunt tratamentele hidratante şi masajul Starvac. După o zi stresantă, ‹‹Aphrodité›› este minivacanţa pe care o merităm.