Solar

Solar salon de infrumusetare aphrodite cluj napoca bronzare
Bronzare Salon Aphrodite Cluj Napoca

Fie că este vară, fie că este iarnă, un ten bronzat oferă un aspect interesant şi atrăgător. Pe de o parte, ţinutele vestimentare pot fi mult mai bine puse în valoare, trăsăturile şi silueta vor fi “subţiate”, iar micile imperfecţiuni ale pielii mascate, fără a mai fi necesare produse cosmetice de acoperire. Toate aceste efecte pozitive se obţin însă cu două condiţii: o consiliere potrivă şi aparatură performantă. 

 Foarte multe persoane apeleaza la bronzatul la solar pentru a capata un bronz natural si fara arsuri. Insa foarte putini cunosc avantajele  bronzarii artificiale.

Avantajele solarului:


- are efecte pozitive asupra trupului si spiritului datorita razelor UV;
- sub aceste raze UV (fie ca provin de la solar, fie ca provin de la soarele natural) se formeaza in mod natural vitamina D3;
- timpul de expunere si masurile razelor UV sunt controlate, reducandu-se astfel aparitia arsurilor;

- obtinerea bronzului se realizeaza treptat, cu precautie si fara exagerari;
- confera o stare generala buna in care corpul si mintea se relaxeaza;
- bronzul obtinut este mai uniform si mai auriu decat bronzarea necontrolata (la soarele natural);
- solarul inlatura starea depresiva;
- se poate folosi pe perioada sarcinii.

Ne-am preocupat de ambele aspecte. Progrările la solar se fac în funcţie de fiecare client, de tenul şi gradul de pigmentaţie al fiecăruia. Recomandările ţin cont in primul rând de sănătatea dumneavoastră şi nu de încasările pe moment. In plus, numai o dozare potrivită a “şedinţelor” de solar atrage după sine efectul mult dorit: un ten perfect bronzat, fără arsuri sau depigmentări. 

 

Punem la dispoziţia clienţilor şi produse de protecţie, cu utilizare înainte şi după şedinţele de solar, pentru corp şi distinct pentru faţă. Intimitatea clientului este respectată, solariile fiind amplasate separat, în cabine cu dispozitive de inchidere acţionate de client.