Manichiura-pedichiura

Unghii manichiura pedichiura  salon Aphrodite Cluj Napoca unghii false unghii tehnice
Unghii manichiura pedichiura  salon Aphrodite Cluj Napoca unghii false unghii tehnice
aphrodite manichiura cluj
Manichiura pedichiura salon Aphrodite Cluj Napoca unghiifalse cu gel unghii false cu acril constructie unghii
Manichiura Pedichiura Salon De Infrumusetare Aphrodite Cluj Napoca

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, tot timpul la vedere, tot timpul atingând ceva sau pe cineva, astfel ca toata lumea observă o manichiură bine îngrijită. În cazul în care nu uitaţi importanţa aspectului mâinilor în contactul cu cei din jur sau aveţi nevoie de o pedichiură deosebită cu o anumită ocazie, puteţi veni oricând la salonul nostru.

Fie că admiraţi manichiura franţuzească sau doriţi ceva inedit, vom avea grijă de mâinile dumneavoastră. Unghiile moi şi flexibile sau foarte dure şi casante nu mai sunt o problemă. Indiferent de pretenţii, dorinţele dumneavoastră se pot indeplini: gandiţi-vă cât de mult vă folosiţi mâinile sau cât sunt de expuse. Trecerea de la un anotimp la altul este resimţită de mâinile dumneavoastră. Este de ştiut că mâinile trădează vârsta în cele mai multe cazuri, fiind o oglindă a dumneavoastră.

 

Cu dotare de ultimă generaţie, în condiţii de securitate clinico-biologică pentru sănătatea dumneavoastră , prin utilizarea de ustensile şi aparate sterile, corespunzând normelor sanitare ale Uniunii Europene, personalul profesionist vă aşteaptă pregătit să
vă demonstreze înalta profesionalitate a salonului de înfrumuseţare.

 

Efectele benefice ale parafinei


În zilele noastre, parafina este indispensabilă în îngrijirea şi tratarea mâinilor şi picioarelor. Munca menajeră, cea de birou, sportul în aer liber, grădinăritul, dar şi înaintarea în vârstă, şi încă multe altele ne solicită aceste tratamente.
Parafina este soluţia ideală pentru pielea uscată şi sensibilă.


Ce este parafina?

 

 În chimie, parafina este un amestec de hidrocarburi saturate. În limbajul cotidian ne gândim la ceara de parafină. Denumirea de parafină provine din latină: prin asocierea cuvintelor parum (=puţin)+ affinis (=în aceasta - în sensul de reactivitate). Parafina poate exista sub formă de gaz, lichid sau sau în formă solidă. Ceara de parafină (sau, cum o numim în limbajul obişnuit: parafina) în formă pură este albă, inodoră, ceroasă, deci solidă. Temperatura de topire variază, în funcţie de lungimea moleculelor conţinute, între 47-64°.


Îngrijirea mâinilor cu parafină

 

Mîinile, ca şi picioarele vor fi dezinfectate, după care se elimină celulele moarte prin gomaj. Mîinile se scufundă de trei ori consecutiv în parafină, cu degetele întredeschise, astfel încât parafina să pătrundă şi în spaţiul dintre degete. Peste mănuşile de nylon se vor folosi mănuşi din material eponj, care asigură efect de dunsyt. După 10-15 minute eliminăm parafina deja răcită de pe mâini. Parafina eliminată de pe mâini sau picioare nu va fi refolosită! Tratamentul cu parafină este recomandat după manichiură/pedichiură. În timpul îngrijirii picioarelor aplicăm parafina pe mâini sau invers, în timp ce se face face manichiura putem oferi tratamentul de parafină pentru picioare.

 

 

Îngrijirea picioarelor cu parafină

 

Îngrijirea picioarelor cu parafină începe cu o baie cu plante medicinale, după care se efectuează dezinfectarea. Prin gomaj se elimină celulele moarte. Aici putem alege dintr-o gamă largă în funcţie de efectele acestora: săruri marine, grenadine, lămâie, măcieşe etc.
Gomajul se efectuează prin masaj uşor cu mănuşa de gomaj, stimulând circulaţia sanguină şi amplificând efectul benefic al gomajului, oferind plăcerea unui wellness. Pielea astfel curăţată este tratată apoi cu creme hidratante şi nutritive care se absorb uşor datorită băii de parafină.
Parafina se aplică pe picioare deasupra aparatului, astfel încât parafina va rămâne igienică. Dacă stratul este suficient de gros, se aplică o pungă de nylon şi botoşei care se vor lăsa timp de 10/15 minute.