Impachetari corporale

Parafango Salon Aphrodite Cluj
Imetec Aphrodite Cluj

Împachetari cu parafango

 

Unul dintre cele mai impresionante tratamente, ce a reuşit să ne uimească cu efectele lui vizibile chiar dupa prima şedinţă este tratamentul cu parafango de la ANESI cu efecte benefice nu numai pentru frumuseţe, cît şi pentru sănătate, disponibil acum şi în salonul Aphrodite combinat cu IMETEC electro-saună.

Tratamentul cu parafango realmente remodelează silueta, regenerează, detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele, aceasta rămâne cu un aspect moale şi catifelat, totodată este plăcut şi revigorant.


Rezultate

 

După prima şedinţă se observă o diminuare a celulitei, pielea este mult mai fină şi mai elastică; vergeturile se ameliorează dupa 3 şedinţe intensiv! Dupa 10 - 12 şedinte se poate vorbi de o scădere pâna la 5 - 8 cm în circumferinţă, iar cu un regim disociat pana la 5 - 6 kg. Nu uitaţi că rezultate tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacţionează identic.

 

Beneficiile împachetarilor cu parafango

 

Eliminarea pâna la 30% a celulitei dupa 12 - 14 şedinţe intensive, ( eliminarea rapidă a cojii de portocală), ajută la pierderea în centimetri de pe şolduri, coapse, pulpe, ajută la remineralizarea ţesuturilor, detoxifiaza şi tonifică zonele afectate, activează circulaţia sangvină şi reglează permeabilitatea capilarelor, elimină apa reţinută în corp, aport de minerale şi oligoelemente ce catifelează pielea şi redau elasticitatea pielii, reduce vizibil vergeturile şi ameliorează eventualele dureri de articulaţii.


Atenţie!

 

Şedinţele trebuie efectuate intensiv de 3 ori / săptamană, iar după obţinerea rezultatelor dorite, o şedinţă la 8 - 10 zile este suficientă. Rezultatele încep să fie vizibile chiar şi după prima şedinţă. Dacă tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fară excese şi mişcare, procesul va fi extraordinar! După fiecare tratament vă recomandăm să consumaţi cât mai multe lichide pentru rehidratarea şi dezintoxicarea organismului.

 


Recomandări 

 

Tuturor gradelor de celulită, persoanelor cu vergeturi foarte evidente; persoanelor cu picioare groase şi depuneri excesive de grăsime plus celulita pe şolduri; chiar şi gravidelor însa numai pe picioare.

 


Contraindicaţii

 

Persoanelor cu varice foarte pronunţate, persoanelor care suferş de boli cardiace grave.

 


Parafango

 

Este un amestec special, compus din nămol cu alge marine (alge şi apa de mare care previn retenţa de apă), parafina (reţine căldura), oligoelemente (săruri minerale care redau elasticitatea pielii) şi cafeina (stimulează circulaţia venoasă si limfatică).

 

 

 

NOU- Împachetări anticelulitice cu CIOCOLATĂ!In industria de beauty a apărut un nou tratament anticelulitic: ÎMPACHETĂRILE CU CIOCOLATĂ! Pe lânga faptul că au un miros deosebit de plăcut aceste împachetări ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală şi la redobândirea elasticităţii şi fermităţii pielii.
Rezultatele sunt vizibile după 2- 3 şedinţe intesive, pielea schimbându-şi aspectul radical.
Împachetările anticelulitice cu ciocolată sunt împachetări autotermice cu cacao şi guarana cu efect relaxant, antioxidant, remodelant şi anticelulitic.

Mod de aplicare:

- se efectuează peeling corporal la fiecare şedinţă
- se aplică pe 1 zonă – talie- genunchi sau total de sub sâni- glezne în funcţie de opţiunea pacientei;
- se înfoliaza total pacienta şi se introduce în termosaună timp de 30 minute;
- după desfoliere se aplică crema termoactiva anticelulitică profesională prin masaj usor;

Rezultate:

- scădere în centimetrii, reducerea de pâna la 30% a celulitei vizibile;
- elimină surplusul de apă reţinută în corp;
- detoxifică celulele şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi limfatică;
Substanţe ACTIVE: talc, cacao, extract ovăz, acid citric, guarana, oxid de magneziu.

Contraindicatii:

- acest tratament nu se recomandă persoanelor supraponderale
- persoane care prezintă alergii la substanţele mai sus menţionate

Recomandări:

- persoane cu grad de celulită I- III, tip celulită- edematoasă
- persoane cu retenţie de apă
- cu exces de pâna la 5- 7 kg faţă de greutatea normală
- pentru persoanele cu piele deshidratată 
- este ideal în combinaţie cu următoarele tratamente corporale:
- masaj vacuumatic Starvac
- electrostimulare